Eszközökre lenne szükségem a munkámhoz

Ha valamelyik olvasómnak van elavult, lecserélt, de még használható digitális fényképezőgépe, vízhatlan (38-as) túra bakancsa, hátra simuló kicsi hátizsákja, kamáslija, kisegíthetne, mert ezekre még egy ideig nem lesz pénzem, holott most is mennék terepre, és szívesen fotóznék. Sajnos a kis kompaktom 7 évnyi szolgálat után használhatatlanná vált. A HP MZ67 egy egyszerű kis masina, nem is kell nála sokkal bonyolultabb, csak az utódja tudja a pár alap beállítást.
Egyszerűen szeretem megörökíteni a természet látnivalóit, és hiányzik, hogy most erre nincs lehetőségem eszközök hiányában. Néhány példa, hogy mit "láttam" a kis masinámmal: kiállítás 2015, kiállítás 2016. Nagy öröm lenne, ha tovább folytathatnám a fotós dokumentálását kedvenc erdőimnek, élőlényeimnek.
Akárhogy számolok, ami pénzem van, az élelemre és útiköltségre kell. Megbízási díjat (50 ezer) majd csak április elején kapok. Ami addig van, tényleg nem mehet el másra mint ennivalóra és vonatjegyre, budapesti közlekedésre, mert február 18-án és március 18-án megyek a felsőfokú gombaismereti tanfolyam elméleti képzéseire.
A héten lesz gombaklub. Aki látni szeretné, hogy hogyan dolgozok, szeretettel várom csütörtökön délután öttől a Békés Megyei Könyvtár Lipták termébe.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése