A bőrünkre megy a vásár

Pont tegnap kezdtem el tervezgetni az őszi menetrendemet, hogy mely gombás eseményekre megyek el. Például az őszi gombakiállításra idén is el szeretnék jutni és Budapestre vonattal járok. Ha ez velem történik meg, tutira megüt a guta, mert mekkora kibaszás már, hogy egy alapvető közszolgáltatás potenciálisan életveszélyessé válik!! Azért nem lett nagyobb baj, mert a pályaudvar előtt lassan mennek a vonatok, de emlékezzetek a szajoli tragédiára
Mostanra nyilvánvalóvá kellett volna válnod számodra is, hogy a narancs rezsim totálisan kifosztja az államot, és a közszolgáltatások kritikus állapotba kerültek, amik veszélyeztetik az életünket.
Ja, bilibe lóg a kezem...
Gratulálok magyarok, nem az olimpiát rendezitek meg, hanem a túlélők viadalát! A játékmester és segítői O.V. és a többi haramia, a játékosok pedig mi, mindannyian, és amilyen ostobák vagyunk, tényleg saját magunkat szalámizzuk fel. 
Aki még nem tette meg, tényleg gondolja át a külföldre távozást és mentse magát, a szeretteit. Beledöglünk az össznemzeti inkompetenciánkba. Lásd például ezt az írásomat

Frissítés: Írtam korábban, hogy mennyire komolyan veszem a személyes költéseimet, hogy nincsenek hiteleim, tényleg abból az összegből gazdálkodom, amennyit a tudásomért kapok. Éljen a meritokrácia! A lényeg, ebben a hónapban is sikerült a keretemen belül maradnom. Persze időközben bejött egy extra, de fontos kiadás, muszáj elmennem magánrendelőbe egy ultrahang vizsgálatra. Nem tartom magasnak a vizsgálat árát, hiszen jobb tisztában lenni a probléma forrásával. De ezt is ki kell tudnom gazdálkodni. Na, szóval, a saját egyéni szintemen full komolyan vezetem az életemet, hogy ne forduljon káoszba, de körülnézek és mit látok nap nap után, hogy a féltudású, pökhendi, hatalommámorban úszó elitünk szétcseszi az országot. Aki ezeket élteti, ugyanúgy megcsesződik velem együtt. Megbaszódunk. Még egy ilyen kretén népséget! És nem fogom vissza magamat, mert a helyzet réges régen kibaszott szar.

Itt egy példa a vasútra Szlovéniából, ami egy kisebb nemzet nálunk. 


Ui.: O.V. gazdasági szörnyszülöttje, a NER egy remek példa arra, amikor valaki szarból várat kíván építeni a saját örömére. Azért áll a vezér szarvárra, mert a magyarok hulláit építi bele. Imádkozzatok! És haljatok meg a dicsőséges vezér kedvéért és jólétéért, mert vérvonala örökli a hazát. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése