"Very Peri"

A Pantone az idei évre egy megosztó színt választott, mert eldönthetetlen, hogy kék vagy lila. Nekem inkább lila a "Very Peri" fantázianevű árnyalata a kéknek. Határozottan meténg lila. A fotóm színhelyes. Most kezdenek nyílni a tavaszi virágok, másfél hónap és a kis meténg is virágozni fog.
Vannak lilás színű gombák. Majd figyelem ezek termőtesteit, hogy valamelyiken megörökíthessem az idei év színét, ami érdekes árnyalata a kéknek egy leheletnyi vörössel gazdagítva. A kék hűvös szín, távolságtartó, ami utal a járvány kapcsán kényszerből tartott "másfél méter távolságra" és az otthoni munkavégzésre. A vörös a teljes ellentéte a kéknek, felpezsdít és lelkesít. A picike belevegyülése a kékbe élénkítő hatást ad. Kíváncsivá tesz. A Pantone szerint a kreativitást fejezi ki, hogy bátran nyissunk az új dolgok felé. Modern árnyalat, tökéletes 2022-re.
Szeretem a színeket. Egy ideje az égszínkékért vagyok oda-vissza, mert a tiszta gondolatokat jeleníti meg számomra. Imádom a kék virágokat és a lila rózsát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése