Nemzeti kiárusítás


Nem teljesen értem a honfitársaim észjárását, ugyanis mi magyarok rettenetesen árérzékenyek vagyunk, igencsak figyelünk a pénztárcánk tartalmára és egyből ugrunk, ha plusz pénz érkezhetne hozzánk, de valahogy arra nem figyelünk fel, hogy micsoda elképesztő pénzelvonás történik a magyar állam felől a Nemzeti Együttműködés Rendszere felé, aminek egyik emblematikus alakja O.V. akinek magánvagyona a szinte semmiből fél billió forintra hízott miniszterelnöki regnálása során. Ez egy olyan irdatlan összeg, hogy a kádári kisember nem is képes felfogni, pedig nem lehetetlen! Fogd a legnagyobb lottó ötös nyereményt, ami kerekítve 6,5 milliárd forint volt és szorozd meg 76-tal, vagyis az álomnyeremény 76 szorosát irányította át magához a nemzet védőszentje. 6,5 milliárd forint egyébként 6500 milliót jelent. Egy millió forintot azért a legtöbb magyar látott már, így 6500 elképzelése se olyan lehetetlen. 
Abszolút pénzéhes népség vagyunk, imádjuk a konkrét vagyontárgyakat és tényleg őrülten kényesek vagyunk a pénztárcánkra. Tehát odafigyelünk a pénzre, akkor miért nem kapjuk fel a fejünket az őrült nagy elvonásra az államtól a NER felé?! Az állam mi mindannyian vagyunk a közintézményekkel és közszolgáltatásokkal együtt! A NER pusztán egy gazdasági érdekkör, ami csak és kizárólag a saját vagyonosodásával törődik. Ha ez a képződmény tényleg fontosnak tartaná az országot, akkor nem elvonná belőle a pénzt, hanem visszaforgatná, de kiviszi külföldi bankok számláira! Kivéreztetnek minket!!! Az elszegényedésünk borítékolható. 
Hamarosan folytatom a témát, mert 2026-tól a rezsim eszkalációja várható és te újra fogod élni a sötét múltat, ha ugyan nem hagytad el az országot, vagy hagyod el 2025 során. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése