Az ország balsorsa kicsiben

Semmi kedvem a bejegyzés megírásához, mert több dolog is zavar az ügyben, és személyes problémák gyötörnek, de gondolkodó emberként mégis erőt veszek magamon és bemutatom a valóságot, amiről honfitársaim jelentős zöme azt hiszi, hogy nem fogja őket (erős kifejezés következik) pofán baszni. Pedig de.
Alapvetően a jelenlegi magyar kormányt és úgy egyébként az emberek jelentős részét a személyes önérdek vezérli. Ritkán használok kiemelést a szövegben, de ez annyira fontos, hogy félkövérrel írtam. A nemzetvédő duma semmi több porhintésnél. A magyar kormány zseniális és alantas húzása a történelmi traumák okozta általános érzelmi zavar és ezek nyomán keletkezett téveszmék meglovagolása. Semmi mást nem csinál a nemzeti modern keresztapa mint a hatalommal visszaélve vagyont teremt a családjának. És "mellesleg" kiéli a kisebbrendűségi komplexusa generálta esztelen vágyait. Jaj, de csodás lehet a Várból szemlélődni... Erre egy hazafi tényleg eltapsolna 32 milliárd forintot?! Mivel a nagy mértékű pénzügyi mozgások levédése embereket igényel, ezért a nemzeti kormány csinált magának csinovnyik képző egyetemet, Nemzeti Közszolgálatit. Érted, olyan pofátlan, hogy közszolgálatinak nevezte el. Pedig ismerve a hatalom logikáját, nincs kétségem felőle, hogy az itt tanulókat egyszer a magyar társadalom ellenálló csoportjaira fogják uszítani. Nem vagyok paranoid. Tanultam történelmet, ismerem az embereket, és pontosan tudom, hogy mi miből következik. A ránk váró közel jövőt tekintve a jelenlegi cikket kipattintó eset aprónak nevezhető. Ennél sokkal nagyobb bűnöket követett el és követ el ellenünk a "nemzetvédő" kormány. Ettől még felforralta az agyvizemet, de már nyugtázom mint újabb aljas húzást, ami semmi más célt nem szolgál mint pár ember egóját növelni, illetve a megszerzett vagyon védelmét a közszolgálatin végző emberkék által.
Bővítik az egyetemet, így a Magyar Természettudományi Múzeumnak költöznie kell. El van döntve. A múzeum megy. Maréknyian tiltakoznak.
Ha nem kerültél sorra, csak idő kérdése és téged is pofán fog baszni a narancs kormány, de érted már én sem fogok szót emelni, mert belefáradok, és belehalok a hazaszeretetbe. Ez tényleg egy bántalmazó ország...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése