A légyölő galóca nem cukorka

A leggyakoribb keresőszó, ami a blogomra hozza a látogatókat, a légyölő galóca. Szerintem nem a mesegomba mivolta, szép külseje miatt érdeklődnek sokan utána. Jelenlegi ismereteim alapján nem ajánlom drogos élmények szerzésére a légyölő galócát. A gombában mindig változó a hatóanyagainak a mennyisége, ezért a hatása kiszámíthatatlan. Az átlagos tünetleírás nem készít fel a valódi élményre, ami lehet nagyon nagyon kellemetlen is. Ha különleges élményt szeretnél, akkor járj utána és szerezz be igazi varázsgombát, ami a kubai badargomba Psilocybe cubensis. Nem, ne írjon nekem senki, nem termesztek varázsgombát, mert a gombatermesztés babramunka. Azonban egyszer az életben ki szeretném próbálni a badargombát. A gomba egy körutazásra visz a saját elménkben, és az élmény nagyon tömény lehet. Oda kell figyelni a gombás meditációra, mert különben pokoli is lehet a túra. Tehát ezt sem javaslom "parti drognak". A sámánok épp azért voltak, hogy szakértőik legyenek a „tudatmódosításnak”. Csak ésszel, jó önismerettel, felkészülten lehet nagyra tárni a tudatunk bezárt kapuit a varázsgombával!
Még egyszer, ne keresd, ne használd drogként a légyölő galócát vagy a párducgalócát! Tényleg kiszámíthatatlan a hatásuk.


Kiegészítés: A badargomba más. A varázsgomba egy különleges, maradandó élményt nyújt. Állítólag akár vallásos Isten-élmény is megtapasztalható, vagy annak érzése, hogy egyek vagyunk a világgal. Ez azért fantasztikus lehet. További információkért kattints ide

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése