A Péterhalmi-erdőért

Egyik ismerősöm facebook megosztásai által két éve tudok a Péterhalmi-erdő sanyarú sorsáról. Megnéztem az Erdőtérképen, hogy milyen tulajdonban van: állami. Most megosztok veled, kedves olvasóm egy tényt, ami sokakban soha nem tudatosul: az ÁLLAM MI VAGYUNK. Sokan egybemossák agyukban az államot a kormánnyal, de ez abszolút hiba. A lényeg, az állami tulajdonú erdőre igényt tarthat a kerület lakossága és OLYAN NINCS, hogy a Pilisi Parkerdő Zrt. NEM ADJA ODA az önkormányzatnak az erdő kezelési jogát. Ez azt jelenti, hogy a Pilisi Parkerdő önhatalmúlag IGÉNYT TART MINDANNYIUNK TULAJDONÁRA, vagyis KISAJÁTÍT. Ez pedig TÖRVÉNYTELEN. 
Kapják össze magukat a kedves polgárok a 18. kerületben és rúgják rá az ajtót az ÁLLAMI TULAJDONT jelentős részben saját zsebre kitermelő hazugokra.
Elképesztő, hogy mennyire nincs vér a magyarok pucájában. Rinyálnak mint a tehetetlen kisded, de közben tele szájjal tolják a bullshitet a dicső múltról és gaz külső ellenségekről. Közben tök hülyék a közösség érdekeinek érvényesítéséhez, így pedig már nem sokáig lesz nemzet. Széthordanak mindent az öltönyös kullancsaink. Hülye népnek nincs hazája. Ezért leszünk egyre többen földönfutók. A 18. kerületi polgárok pedig sirathatják kedvenc kis erdőjüket, mert tutira letermeli a pénzéhes kutyaütő a Pilisi Parkerdő Zrt.-nél.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése